Όταν...

Προς την Αξιότιμο Πελατεία μας

Σε ολόκληρη την Ελλάδα

 

Αγαπητοί μου Συνεργάτες - πελάτες σε ολόκληρη την χώρα. Σας πληροφορώ ότι σήμερα σας γράφω την πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ επιστολή της 44/χρονης εμπορικής μου καριέρας.

ΘΕΜΑ: ΤΙΠΟΤΑ -ΑΥΡΙΟ- ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

Σήμερα λοιπόν φίλοι μου και εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, σας καταγράφω τους προβληματισμούς  μου για τις επιπτώσεις της -κατά την γνώμη μου- οικονομικής κρίσης που φαίνεται μπροστά μας , και τούτο διότι:

OTAN ακούς την Κρισταλινα Γκεορκίεβα , τη Βουλγάρα επικεφαλής του ΔΝΤ, να δηλώνει σχεδόν δακρυσμένη ότι «η πανδημία που σαρώνει τον κόσμο θα προκαλέσει τον χειρότερο αντίκτυπο από την Μεγάλη ύφεση της δεκαετίας του 1930 και περισσότερες από 170 χώρες θα βιώσουν το κατά κεφαλήν εισόδημα να μειώνεται»

ΟΤΑΝ διαβάζεις την Κριστίν Λαγκάρτ , τη Γαλλίδα πρόεδρο της ΕΚΤ, να εκτιμά ότι «η οικονομία βρίσκεται προσωρινά σε παύση, με αποτέλεσμα η ευρωζώνη να αναμένεται να σημειώσει δραματική ύφεση»…

ΟΤΑΝ το γερμανικό ifo Istitute προβλέπει βουτιά 10,5% της ευρωζώνης το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς…

ΟΤΑΝ βλέπεις τη Γερμανίδα Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λαιεν , να αγωνίζεται να κρατήσει ενωμένη την ίδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή και να περάσει από τους πολιτικούς της πατρίδας της έστω το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης 100 δις. Ευρώ, για να ανακοπούν οι στρατιές εκατομμυρίων  ανέργων…

ΟΤΑΝ ακούς ότι η Fed και η Τράπεζα της Αγγλίας τυπώνουν χρήμα-δισεκατομμύρια δολάρια και στερλίνες για τις κυβερνήσεις τους- και εσύ Ελλάδα συζητείς με τους ευρωπαϊκούς εταίρους για δάνεια και πιστωτικές γραμμές….

ΟΤΑΝ βλέπεις την κυβέρνηση να διαφημίζει μέτρα στήριξης της οικονομίας από τα νέα αυτά δάνεια με τις εγγυήσεις όμως  του Δημοσίου…

ΟΤΑΝ βλέπεις κλειστή τη «Μεγάλη Βρετανία» που δεν είχε κλείσει ούτε στον πόλεμο…

ΟΤΑΝ νύχτα μαθαίνεις από τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών ότι το Ελληνικό Δημόσιο χρωστούσε σε φορολογούμενους και επιχειρήσεις 2,17 δις. Ευρώ στο τέλος Φεβρουαρίου, προτού φθάσει στην Ελλάδα ο κορωνοιός….

ΟΤΑΝ τα νοσοκομεία μας είχαν άδεια ταμεία και χρωστούσαν 533 εκατ. Ευρώ στους προμηθευτές και τα Ταμεία 497 εκατ. Ευρώ σε απόμαχους που περιμένουν τη σύνταξη….

ΟΤΑΝ τον Μάρτιο απολύθηκαν 144.905 εργαζόμενοι και 1.700.000 μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες μπήκαν στα μέτρα προστασίας…

ΟΤΑΝ τα 800 ευρώ τελειώσουν στο σουπερμάρκετ και στην λαϊκή αγορά…

ΟΤΑΝ η Κυβέρνηση επεξέτεινε την λήξη των κυκλοφορούντων επιταγών κατά 75 ημέρες και το σύνολο αυτής της αξίας είναι 1,6 δις ευρω…

ΟΤΑΝ μετά από την προοδευτική παρέλευση των 75 ημερών οι επιχειρήσεις θα πρέπει να πληρώσουν και τις τότε και τις  τρέχουσες υποχρεώσεις, τι να πρωτοπληρώσουν…τα μεν ή τα δε ?.....

ΟΤΑΝ το ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ ανακοίνωσε ότι στο αμέσως προσεχές μέλλον θα κλείσουν 100.000 επιχειρήσεις λόγω του ότι είναι μιικρές και οικογενειακές και αδύναμες.

ΟΤΑΝ το ΔΝΤ και οι MΟODYS αλλά και ο δικός μας ΙΟΒΕ αλλά και ο γνωστός μας κύριος TOMSEN ανακοίνωσαν ότι η Ελλάδα το 2020 θα έχει τουλάχιστο -10%  ύφεση…

ΟΤΑΝ οι εταιρείες και τα άτομα θα πρέπει να πληρώσουν εντός των επόμενων 60 ημερών τους φόρους του 2019…

ΟΤΑΝ ειδικοί ανακοινώνουν ότι θα χαθούν 250.000 θέσεις εργασίας !!!

ΟΤΑΝ τα ξενοδοχεία της χώρας που δίνουν το 20% του κρατικού ΑΕΠ δεν θα ανοίξουν το καλοκαίρι ή το πολύ να δουλέψουν τον Ιούλιο- Αύγουστο μόνο !!..

ΟΤΑΝ πρόκειται να εφαρμοστεί το άρθρο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για ΕΚ ΠΕΡΟΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ!!! Εκεί να δείτε τι έχει να γίνει……

ΟΤΑΝ  σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να πάρεις από τις τράπεζες ΜΠΛΟΚ ΕΠΙΤΑΣΓΩΝ διότι έρχονται νέες διατάξεις….

ΟΤΑΝ πιθανότατα σε λίγο τα παρεχόμενα από τις Τράπεζες ΜΠΛΟΚ ΕΠΙΤΑΓΩΝ θα δίδονται με ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ!!!

ΟΤΑΝ ο ECONOMIST Λέει ότι Κάποιοι θα σβήσουν και κάποιοι θα αλλάξουν…

ΟΤΑΝ  τα εστιατόρια αντί για 40 πχ τραπέζια πρέπει να έχουν 15 τραπέζια…

ΟΤΑΝ οι καφετέριες πρέπει να έχουν το 1/3 των τραπεζιών που είχαν…

ΟΤΑΝ μας βεβαιώνουν ότι ο COVID-19 έρχεται πάλι σε 5-6 μήνες…

OTAN oi MOODYS ανακοινώνει πρόσφατα αρνητικές γνωματεύσεις για τις τράπεζες.

ΟΤΑΝ όσα χρήματα είχε ο λαός και όσα και όσα ολίγα πήρε τα ξόδεψε όλα στα σουπερμάρκετ από το πολύ καθισιό στο σπίτι του.

ΟΤΑΝ  ακούς για τις Η.Π.Α της Παγκόσμιας οικονομικής δύναμης ότι κινδυνεύει με τεράστια κατάρρευση του ΑΕΠ της το 2020…

ΟΤΑΝ ακούς ότι η Αμερική προκειμένου να καταστρέψει την μισή ΚΙΝΑ μπορεί να δημιουργήσει τεχνικό κραχ σαν του 1929-30και τούτο για να χάσει η ΚΙΝΑ τα τρισεκατομμύρια δολάρια ομόλογα των ΗΠΑ.

ΟΤΑΝ το χρέος επί του ΑΕΠ της χώρας θα ξεπεράσει το 200% και όταν πριν 5-6 χρόνια που ήταν 170%περίπου μας καλούπωσαν με μνημόνια , τώρα τι θα ακολουθήσει ?

ΟΤΑΝ συμβαίνουν όλα αυτά τα 30 ΟΤΑΝ και σκεπτόμενοι ως επιχειρηματίες :

  ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ  ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΒΕΡΕΣΣΕ?

 

ΟΤΑΝ μόνο για την περίοδο της παράτασης των επιταγών 31/3/2020-31/5/2020 το σύνολο της αξίας αυτών είναι 1,6 δισεκατομμύρια ευρω!!!! Με άγνωστο ακόμη πόσες θα πληρωθούν.

ΟΤΑΝ τώρα στο χέρι μας είναι να κλείσουμε την επιχείρηση μας, ΟΧΙ, διαλέγοντας τι δρόμο θέλει ο καθένας μας.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΎΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της χώρας.

 

ΟΤΑΝ λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά φίλε από ετών συνεργάτη-πελάτη, ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ…..ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Διότι όπως είδαμε με μια κυβερνητική απόφαση, και παρά την θέληση μας γκρεμίστηκαν όλα !!!

Και αυτό το λέω με παράπονο διότι από 700.000 ευρώ επιταγές της περιόδου 31/3/20-31/5/20 που έιχε η GLORIA στα χέρια της  , μόνο το 15% μας πληροφόρησε ότι δεν μπλοκάρισε και μόνο το άλλο 15% των πελατών μας μέχρι σήμερα σήκωσε το τηλέφωνο και μας ενημέρωσε ΝΤΟΜΠΡΑ , λέγοντας : GLORIA  ναι έκανα μπλόκο στις επιταγές μου.

Και μερικοί από αυτούς που έκαναν μπλόκο σε αυτό το 15/μερο μας έστειλαν νέες παραγγελίες και εμείς τις φορτώσαμε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ Η ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ Η GLORIA ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ 900.000 ΕΥΡΩ !!

Αυτό το ότι δεν μας ενημερώσατε εμείς το αναγάγουμε και στην ίσως -λέω ίσως- πιθανή εντύπωση σας ότι η GLORIA είναι δυνατή και δεν έχει ανάγκη.

Όμως η GLORIA  έχει ανάγκη διότι έχει να τροφοδοτεί πάνω από 1000 πελάτες σε ολή την Ελλάδα.

Εγώ ο Γιάννης Σιάγκρης ο από ετών συνεργάτης σας,  τα έγραψα «ΤΣΑΚΑ ΠΑΡΑΚΑ» που λένε στη Θεσσαλία.

 

Φιλικότατα

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΓΚΡΗΣ

Υ.Γ. Ως προς τους κανόνες της σχέσης μας του από εδώ και πέρα, ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ, θα υπάρξει κατ’ ίδίαν συζήτηση  μαζί σας αρκεί να υπάρξει συναίσθηση της κατάστασης και να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων  το λαϊκό ρητό «ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» και  «ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» και τότε σίγουρα θα βρούμε την άκρη, διότι πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι ότι : ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα λειτουργικότητα στο Καλάθι Αγορών

Εμφάνιση ενημερωτικού πίνακα στο καλλαθι αγορών με τα παρακάτω στοιχεία.

 

  • ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΟΡΙΑ: (όταν ο αριθμός του ορίου είναι -(αρνητικός) έχετε εξαντλήσει το όριο σας)
  • Έχετε δυνατότητα αγορών αυτή την στιγμή μέσω λογιστικό υπόλοιπου
  • Έχετε δυνατότητα αγορών αυτή την στιγμή μέσω χρήσης λογιστικού + ίδιων αξιογράφων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρουσίαση επίπλων από τον κο Στράτο Γιαννούδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οδηγίες εγκατάστασης προϊόντος HLEKTRON - 43-2226

Παρακολουθείστε το video για τον τρόπο λειτουργία της μπαταρίας HLEKTRON.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάλι πραγματικλη οικονομία!!!!

Aθήνα Απρίλιος 2020

 

Προς την Αξιότιμο Πελατεία μας

Σε ολόκληρη την Ελλάδα

 

ΘΕΜΑ : οι από εδώ και στο εξής τρόποι συνεργασίας μας του ΔΟΥΝΑΙ και ΛΑΒΕΙΝ

 

Αγαπητοί μου Συνεργάτες - πελάτες σε ολόκληρη την χώρα.

Σας πληροφορούμε ότι με βάση την ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ στον κόσμο λόγω ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, η εταιρία μας αποφάσισε να δημιουργήσει προς όφελος όλων μας ένα προσωρινό-ισως νέο τρόπο συνεργασίας ως προς το ΔΟΥΝΑΙ και ΛΑΒΕΙΝ μεταξύ μας που  όπως θα δείτε δεν διαφέρει πολύ από τον προηγούμενο .

Γνωρίζετε όλοι σας ότι η GLORIA είναι μια εταιρία αμιγώς ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ σε ολόκληρη την Ελλάδα με ιστορία από το 1976 συνεχώς και μέχρι σήμερα.

Λόγω αυτής της μακριάς ιστορίας εγώ ο ιδρυτής της και εργαζόμενος ακόμη-παρά της πέραν των 65 ….ετών ηλικίας μου-  έχω αποκτήσει μια τεράστια εμπειρία η οποία τώρα με οδηγεί στο να ακολουθήσουμε νέους τρόπους συνεργασίας ώστε να κρατήσουμε ζωντανούς στην αγορά και τους δυο μας.

Η GLORIA λοιπόν είναι μια μεγάλη ΑΠΟΘΗΚΗ με στοκαρισμένα εμπορεύματα κάποιων εκατομμυρίων. Αυτά λοιπόν τα εμπορεύματα πρέπει απαραιτήτως να ανακυκλώνονται συνεχώς για να μπορείτε και εσείς να βασίζεστε στην πληρότητα των αποθηκών μας, σαν να είναι δικές σας αποθήκες.

Για τούτο σας παροτρύνω όπως εάν δεν είναι απολύτως χρειαζούμενα τα είδη παραγγελίας σας, δεν χρειάζεται να παραγγέλνετε ποσότητες για στοκάρισμα στο ράφι, αγοράστε έστω ελάχιστα τεμάχια και εμείς θα σας το στείλουμε χωρίς καμία παρεξήγηση.

Με αυτόν τον τρόπο και εσείς δεν θα ζορίζεστε οικονομικά αλλά και εμείς θα μπορούμε να ανακυκλώνουμε τις αποθήκες μας και να εξυπηρετείται έτσι απρόσκοπτα ολόκληρη η ανά την Ελλάδα πελατεία μας.

Πιστεύω ότι διαβάζοντας  προσεκτικά, θα καταλάβετε το βαθύ νόημα αυτής της επιστολής και είμαι σίγουρος ότι θα με δικαιώσετε.

Συνημμένα λαμβάνετε και το έντυπο του από εδώ και πέρα ΔΟΥΝΑΙ και ΛΑΒΕΙΝ.

Επειδή δεν είμαστε τράπεζα αλλά ούτε και θέλουμε να γίνουμε , αλλά και επουδενι να βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση μετά από την λήξη της επιταγής και αφού έχουμε εξαντλήσει όλες της ανοχές μας απέναντι σας να σφραγίσουμε τις επιταγές , σας προτρέπουμε κατά την επικοινωνία που θα

έχετε εντός των 30 ημερών με εμάς , όχι μόνο να πληρώσετε το ΦΠΑ αλλά και το υπόλοιπο παίρνοντας το -3% που πραγματικά στην καθημερινότητα έχει μεγάλο κέρδος για εσάς.

 

Τέλος μην ξεχνάτε ότι λογω της κατάστασης η εκδοση μπλοκ αλλά και τις απαγόρευσης των ταξιδιών των πωλητών οι οποίοι δεν θα σας επισκέπτονται και για την παραλαβή των επιταγών θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την διαδικασία εκδοση των.

 Άρα προσέχουμε όλοι που πουλάμε για να είμαστε εδώ όλοι και την επομένη μέρα.

 

Εγώ σας τα είπα και νίπτω τας χείρας μου  …. Πολύ σχολαστικά.!!! 

 

 

 

 

 

Φιλικότατα

Γιαννης Σιάγκρης

 

 

 

Υ.Γ. Σας παροτρύνω να πουλάτε μόνο τοις μετρητοίς διότι έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας !!!!!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STOCKHOUSE 2020

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η Gloria ξεκινά σειρά προωθητικών ενεργειών εν όψη της έκδοσης των νέων καταλογών της για το 2019-2020.

Μετά και από δική σας απαίτηση, αλλά και με την συγκυρία της ανανέωσης των καταλόγων, θα προκύψουν είδη εκποίησης τα όποια είναι στους παλιούς καταλόγους που έχετε στα χέρια σας.

Για αυτό δημιουργήθηκε το Stockhouse στο οποίο θα μπορείτε να έχετε εικόνα εκείνων των ειδών που είναι ακόμη διαθέσιμα σε εκπληκτικές τιμές.
Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να περιμένετε την έκδοση του εκπτωτικού μας καταλόγου, καθώς μπορείτε να ενημερώνεστε online για τα είδη εκποίησης.

Οι παραγγελίες των ειδών αυτών θα διαχωρίζονται από τις παραγγελίες κανονικής ροής.

**Διαθέσιμοι Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, Πιστωτική Κάρτα, Προκαταβολή σε τράπεζα, Paypal **Δεν γίνονται επιστροφές σε αυτά τα είδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΤΟΣ 2019

Ισολογισμός Έτους 2018-2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έκθεση Xenia 2019-2020

Η Ι.Ν. Σιάγκρης, συμμετείχε φέτος στην μεγαλύτερη premium έκθεση στοχευμένη στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων « Xenia 2019 », η οποία πραγματοποιήθηκε 23-25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα στο HALL 1 και περίπτερα Α41/Β40 να δούνε μεγάλη γκάμα από τα είδη μας και στο HALL 2 και περίπτερα Α21/Β23 τα νέα μας έπιπλα μπανιου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνα 210 2588000 ή απευθυνθείτε στο δίκτυο εμπορικών συνεργατών της εταιρίας μας που θα το βρείτε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ