Νέος Τρόπος Πληρωμής μέσω Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών της ΔΙΑΣ ΑΕ

Η Ι.Ν. Σιάγκρης Α.Ε. καινοτομεί για ακόμα μία φορά και σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε τα παραστατικά σας ακόμα πιο εύκολα με κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.

 

Σε συνεργασία με όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα υποστηρίζουμε πληρωμές μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ.

 

Το όφελος από την χρήση του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής είναι η ταχύτερη τιμολόγηση της παραγγελίας σας, καθότι η καταχώρηση της κατάθεσής σας και η μετάβαση της στην αποθήκη μας προς τιμολόγηση είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.

 

Κατά την πληρωμή σας, μέσω e-banking, χρειάζεται να επιλέξετε την εταιρία μας "Gloria Ι.Ν. Σιάγκρης Α.Ε."  στην κατηγορία "Πληρωμές".

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε την 25ψήφια ταυτότητας ηλεκτρονικής πληρωμής, που αφορά την παραγγελία σας καθώς και το αντίστοιχο ακριβές ποσό ή και μικρότερο από αυτό.

 

Όσον αφορά τους πελάτες μας που αγοράζουν επί πιστώσει, έχουμε δημιουργήσει έναν ακόμα κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής ώστε να μπορούν να καταθέτουν έναντι του λογαριασμού. Ο κωδικός αυτός είναι μοναδικός και σταθερός. 

Ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής είναι ορατός στο τιμολόγιο σας στο σημείο που εμφανίζονται και τα Στοιχεία Πελάτη, ενώ η ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του παραστατικού βρίσκεται στο κάτω μέρος του τιμολογίου.

 

Μπορείτε, επίσης, να ενημερωθείτε για τον ΣΤΑΘΕΡΟ κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής σας ή την ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του τιμολογίου μέσα από τη σύνδεσή σας στο B2B της Gloria  (όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω) ή έπειτα από επικοινωνία και για οποιαδήποτε άλλη απορία σας στο dias@gloria.gr ή στο τηλέφωνο 2102588027.

 

**Από 1/2/2020 η έκπτωση -4% θα ισχύει ΜΟΝΟ για τον τρόπο πληρωμής μέσω συστήματος ΔΙΑ και όχι με κανονική κατάθεση στους λογαριασμούς της εταιρείας.

***Για τον τρόπο πληρωμής μέσω συστήματος ΔΙΑ (και εφόσον έχετε πίστωση στο λογαριασμό σας, τότε η έκπτωση είναι -3% εξοφλόντας τα παραστατικά με τη ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμής εντός 35 ημερών ώστε στη συνέχεια να σας κοπούν και τα αντίστοιχα πιστωτικά)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυτόματη τροφοδότηση και ενημέρωση των eshop μας μέσω του xml μας.

Από σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να τροφοδοτούμε και να ενημερώνουμε αυτόματα τα ηλεκτρονικά σας καταστήματα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για ενεργοποιήση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καζανάκι mod: Maxi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οδηγίες εγκατάστασης προϊόντος HLEKTRON - 43-2226

Παρακολουθείστε το video για τον τρόπο λειτουργία της μπαταρίας HLEKTRON.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λυσάρι εκπτώσεων

Δειτε το λυσαρι των εκπτωσεων που αφορουν τον υπολογισμο των κερδων σας...

παλιο και νεο!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Gloria ξεκινά σειρά προωθητικών ενεργειών

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η Gloria ξεκινά σειρά προωθητικών ενεργειών εν όψη της έκδοσης των νέων καταλογών της για το 2019-2020.

Μετά και από δίκη σας απαίτηση, αλλά και με την συγκύρια της ανανέωσης των καταλογών, θα προκύψουν είδη εκποίησης τα όποια είναι στους παλιούς καταλόγους που έχετε στα χέρια σας.

Για αυτό δημιουργήθηκε το Stockhouse στο οποίο θα μπορείτε να έχετε εικόνα εκείνων των ειδών που είναι ακόμη διαθέσιμα σε εκπληκτικές τιμές.
Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να περιμένετε την έκδοση του εκπτωτικού μας καταλόγου, καθώς μπορείτε να ενημερώνεστε online για τα είδη εκποίησης.

Η παραγγελίες των ειδών αυτών θα διαχωρίζονται από τις παραγγελίες κανονικής ροής.

**Διαθέσιμοι Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, Πιστωτική Κάρτα, Προκαταβολή σε τράπεζα, Paypal **Δεν γίνονται επιστροφές σε αυτά τα είδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΤΟΣ 2018-2017

Ισολογισμός Έτους 2018-2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έκθεση Xenia 2019-2020

Η Ι.Ν. Σιάγκρης, συμμετείχε φέτος στην μεγαλύτερη premium έκθεση στοχευμένη στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων « Xenia 2019 », η οποία πραγματοποιήθηκε 23-25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα στο HALL 1 και περίπτερα Α41/Β40 να δούνε μεγάλη γκάμα από τα είδη μας και στο HALL 2 και περίπτερα Α21/Β23 τα νέα μας έπιπλα μπανιου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνα 210 2588000 ή απευθυνθείτε στο δίκτυο εμπορικών συνεργατών της εταιρίας μας που θα το βρείτε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ