Κατηγορίες:
>>>ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω σύμβασεων εργασίας

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωναϊού απο την 18/3/2020.

  

Όπως γνωρίζετε η επιδημία του Κορωναϊού επηρεάζει άμεσα την γραμμή παραγωγής των κατασκευαστών στην Κίνα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι το πέρας της επιδημίας ενδέχεται να σημειωθούν ελλείψεις στην διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Η εταιρεία μας έχει προβλέψει τα προβλήματα που μπορεί να προκληθούν και έχει φροντίσει απο την πρώτη μέρα κιόλας για επαρκή διαθεσιμότητα προϊόντων στις αποθήκες της, μη γνωρίζοντας βέβαια την έκταση και την διάρκεια που μπορεί να έχει η επιδημία αυτή.

Θα θέλαμε και εμείς με τη σειρά μας εφόσον μπαίνουμε σε περίοδο που η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου να μεριμνήσετε για την έγκαιρη προμήθεια των υλικών για τα έργα που είναι προγραμματισμένα ώστε να μην δημιουργήθει πρόβλημα στην υλοποίηση τους.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη , όταν έχουμε και εμείς ενημέρωση απο τούς προμηθευτές μας.

Με εκτίμηση η ομάδα της Gloria.

 

Η Gloria στα πλαίσια της περιρρέουσας κατάστασης, δηλώνει υπεύθυνα την έντονη ευαισθητοποίησή της στο θέμα και θέλει να ενημερώσει τους συνεργάτες της πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναφορικά με θέματα που αφορούν τον κορονοϊό COVID-19. Άμεσα έχει ήδη προχωρήσει στην λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των εργαζομένων της, με στόχο την προφύλαξή τους και την συμβολή στη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Gloria προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς των χώρων και των συνολικών εγκαταστάσεων της επιχείρησης, όπως επίσης και σε όλα τα επαγγελματικά οχήματα που χρησιμοποιούνται για τις μετακινήσεις του προσωπικού της.

Η Διοίκηση της Εταιρείας έχει ήδη προβεί στην έκδοση των σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό βάσει των κατευθύνσεων που έλαβε από τον ΕΟΔΥ προς όλους τους εργαζόμενους της. Επιπρόσθετα έχει εφοδιάσει τις εγκαταστάσεις της με αντιβακτηριακά υλικά, τα οποία διατίθενται σε κάθε χώρο της επιχείρησης, αλλά και στα οχήματά της. Παράλληλα ακύρωσε κάθε προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι των στελεχών της εκτός Ελλάδας, όπως επίσης και κάθε επαγγελματική συνάντηση, εκπαίδευση προσωπικού κι εταιρική παρουσίαση με συνάθροιση πάνω των 10 ατόμων.

Στην περίπτωση που προκύψει κρούσμα κορονοϊού σε πελάτη, προμηθευτή, συνεργάτη, ή σε εργαζόμενο που επισκέφτηκε ή εργάζεται στους χώρους της, η Εταιρεία θα προβεί σε ενέργειες όπως στην νέα άμεση απολύμανση των χώρων που εκδηλώθηκε το κρούσμα, καθώς και στο άμεσο σχετικό ιατρικό έλεγχο των εργαζομένων της.

Επιπρόσθετα, έχει οργανωθεί αυστηρό σχέδιο Διαχείρισης Κρίσης στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενους των γραφείων και της Gloria.

Υπαληλλοι διοικησεως θα λειτουργήσουν απο το σπίτι τους και οι αποθήκες θα λειτουργήσουν με εκ'περιτροπής ωράρια.

 

Υπενθυμίζεται ότι αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.