Τελευταία Νέα
Νέος Τρόπος Πληρωμής μέσω Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών της ΔΙΑΣ ΑΕ

Η Ι.Ν. Σιάγκρης Α.Ε. καινοτομεί για ακόμα μία φορά και σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε τα παραστατικά σας ακόμα πιο εύκολα με κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.

 

Σε συνεργασία με όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα υποστηρίζουμε πληρωμές μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ.

 

Το όφελος από την χρήση του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής είναι η ταχύτερη τιμολόγηση της παραγγελίας σας, καθότι η καταχώρηση της κατάθεσής σας και η μετάβαση της στην αποθήκη μας προς τιμολόγηση είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.

 

Κατά την πληρωμή σας, μέσω e-banking, χρειάζεται να επιλέξετε την εταιρία μας "Gloria Ι.Ν. Σιάγκρης Α.Ε."  στην κατηγορία "Πληρωμές".

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε την 25ψήφια ταυτότητας ηλεκτρονικής πληρωμής, που αφορά την παραγγελία σας καθώς και το αντίστοιχο ακριβές ποσό ή και μικρότερο από αυτό.

 

Όσον αφορά τους πελάτες μας που αγοράζουν επί πιστώσει, έχουμε δημιουργήσει έναν ακόμα κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής ώστε να μπορούν να καταθέτουν έναντι του λογαριασμού. Ο κωδικός αυτός είναι μοναδικός και σταθερός.

 

Ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής είναι ορατός στο τιμολόγιο σας στο σημείο που εμφανίζονται και τα Στοιχεία Πελάτη, ενώ η ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμήςτου παραστατικού βρίσκεται στο κάτω μέρος του τιμολογίου.

 

Μπορείτε, επίσης, να ενημερωθείτε για τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής σας ή/και την ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμής μέσα από τη σύνδεσή σας στο B2B της Gloria  (όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω) ή έπειτα από επικοινωνία και για οποιαδήποτε άλλη απορία σας στο dias@gloria.gr ή στο τηλέφωνο 2102588027.

 

**Για τον τρόπο πληρωμής μέσω συστήματος ΔΙΑ ισχύει η έκπτωση -4%

***Για τον τρόπο πληρωμής μέσω συστήματος ΔΙΑ (και εφόσον έχετε πίστωση στο λογαριασμό σας, τότε η έκπτωση είναι -3% εξοφλόντας τα παραστατικά με τη ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμής εντός 35 ημερών ώστε στη συνέχεια να σας κοπούν και τα αντίστοιχα πιστωτικά)

Τελευταία Νέα
Νέος τρόπος πληρωμής μέσω Paypal.
Αγαπητοί συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημέρωσουμε ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής ( χωρίς επιπλέον εκπτώσεων ) της παραγγελίας σας μέσω Paypal.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τo xml feed της gloria είναι πλέον διαθέσιμο για τους συνεργάτες μας σε e-shop
Για να διευκολύνουμε τους πελάτες μας που έχουν ηλεκτρονικά καταστήματα, δημιουργήσαμε ένα xml feed μέσω του οποίου μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματα στοιχεία ειδών και να ενημερώνετε με τα δεδομένα την ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΘΕΣΗ XENIA 2019 23/25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Αγαπητοί συνεργάτες, σας ενημερώσουμε ότι Ι.Ν. ΣΙΑΓΚΡΗΣ Α.Ε. έχει οριστικοποιήσει την συμμετοχή της στην μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση ΧΕΝΙΑ για το 2019. Η Xenia 2019, η οποία πρόκειται να πραγμα...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα λειτουργικότητα -Εκτυπώστε την παραγγελία σας μετά την ολοκλήρωσή της.
Τώρα μπορείτε να εκτυπώσετε την παραγγελία σας για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Roadshow 2019
Ερχόμαστε πιο κοντά σας με την κινητή μας έκθεση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σελίδες Αποτελεσμάτων: