Τελευταία Νέα
Νέος Τρόπος Πληρωμής μέσω Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών της ΔΙΑΣ ΑΕ

Η Ι.Ν. Σιάγκρης Α.Ε. καινοτομεί για ακόμα μία φορά και σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε τα παραστατικά σας ακόμα πιο εύκολα με κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.

 

Σε συνεργασία με όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα υποστηρίζουμε πληρωμές μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ.

 

Το όφελος από την χρήση του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής είναι η ταχύτερη τιμολόγηση της παραγγελίας σας, καθότι η καταχώρηση της κατάθεσής σας και η μετάβαση της στην αποθήκη μας προς τιμολόγηση είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.

 

Κατά την πληρωμή σας, μέσω e-banking, χρειάζεται να επιλέξετε την εταιρία μας "Gloria Ι.Ν. Σιάγκρης Α.Ε."  στην κατηγορία "Πληρωμές".

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε την 25ψήφια ταυτότητας ηλεκτρονικής πληρωμής, που αφορά την παραγγελία σας καθώς και το αντίστοιχο ακριβές ποσό ή και μικρότερο από αυτό.

 

Όσον αφορά τους πελάτες μας που αγοράζουν επί πιστώσει, έχουμε δημιουργήσει έναν ακόμα κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής ώστε να μπορούν να καταθέτουν έναντι του λογαριασμού. Ο κωδικός αυτός είναι μοναδικός και σταθερός.

 

Ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής είναι ορατός στο τιμολόγιο σας στο σημείο που εμφανίζονται και τα Στοιχεία Πελάτη, ενώ η ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμήςτου παραστατικού βρίσκεται στο κάτω μέρος του τιμολογίου.

 

Μπορείτε, επίσης, να ενημερωθείτε για τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής σας ή/και την ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμής μέσα από τη σύνδεσή σας στο B2B της Gloria  (όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω) ή έπειτα από επικοινωνία και για οποιαδήποτε άλλη απορία σας στο dias@gloria.gr ή στο τηλέφωνο 2102588027.

 

**Για τον τρόπο πληρωμής μέσω συστήματος ΔΙΑ ισχύει η έκπτωση -4%

***Για τον τρόπο πληρωμής μέσω συστήματος ΔΙΑ (και εφόσον έχετε πίστωση στο λογαριασμό σας, τότε η έκπτωση είναι -3% εξοφλόντας τα παραστατικά με τη ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμής εντός 35 ημερών ώστε στη συνέχεια να σας κοπούν και τα αντίστοιχα πιστωτικά)

Τελευταία Νέα
Νέα λειτουργικότητα -Εκτυπώστε την παραγγελία σας μετά την ολοκλήρωσή της.
Τώρα μπορείτε να εκτυπώσετε την παραγγελία σας για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Roadshow 2019
Ερχόμαστε πιο κοντά σας με την κινητή μας έκθεση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαδραστικοί pdf κατάλογοι - Γρήγορες αγορές
Προς διευκόλυνσή σας προσθέσαμε σε όλους τους pdf καταλόγους μας, συνδέσμους στις φωτογραφίες των ειδών ή στις περιγραφές ώστε με ένα κλικ να μπορείτε να μεταφερθείτε απευθείας στην σελίδα του προϊόντ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σας διευκολύνουμε δημιουργώντας ΣΕΤ προϊόντων
Για να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας, εισάγαμε στη λίστα των προϊόντων κάποιους κωδικούς με ετικέτα "ΣΕΤ Προϊόντων". Εισάγοντας αυτούς τους κωδικούς στο καλάθι σας προσθέτονται αυτόματα όλοι οι κ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SmS
Νεα δυνατοτητα ενημερωση σας με SmS απο το τμημα παραγγελιων αλλα και του πωλητη σας για τις προσφορες που βγαινουν καθε μερα και δεν πρεπει να χασετε Ευχαριστουμε!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σελίδες Αποτελεσμάτων: