Κατηγορίες:
Νέος Τρόπος Πληρωμής μέσω Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών της ΔΙΑΣ ΑΕ

Η Ι.Ν. Σιάγκρης Α.Ε. καινοτομεί για ακόμα μία φορά και σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε τα παραστατικά σας ακόμα πιο εύκολα με κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.

Σε συνεργασία με όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα υποστηρίζουμε πληρωμές μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ

Το όφελος από την χρήση του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής είναι η ταχύτερη τιμολόγηση της παραγγελίας σας, καθότι η καταχώρηση της κατάθεσής σας και η μετάβαση της στην αποθήκη μας προς τιμολόγηση είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.

 

Κατά την πληρωμή σας, μέσω e-banking, χρειάζεται να επιλέξετε την εταιρία μας "Gloria Ι.Ν. Σιάγκρης Α.Ε."  στην κατηγορία "Πληρωμές".

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε την 25ψήφια ταυτότητας ηλεκτρονικής πληρωμής, που αφορά την παραγγελία σας καθώς και το αντίστοιχο ακριβές ποσό ή και μικρότερο από αυτό.

 

Όσον αφορά τους πελάτες μας που αγοράζουν επί πιστώσει, έχουμε δημιουργήσει έναν ακόμα κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής ώστε να μπορούν να καταθέτουν έναντι του λογαριασμού. Ο κωδικός αυτός είναι μοναδικός και σταθερός. 

Ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής είναι ορατός στο τιμολόγιο σας στο σημείο που εμφανίζονται και τα Στοιχεία Πελάτη, ενώ η ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του παραστατικού βρίσκεται στο κάτω μέρος του τιμολογίου.

Παρακαλούμε όπως γίνονται εκεί οι καταθέσεις σας , γιατί οι εκπτώσεις(Προκαταβολή σε τράπεζα) θα δίνονται μόνο μέσω ΔΙΑ.

 

Μπορείτε, επίσης, να ενημερωθείτε για τον ΣΤΑΘΕΡΟ κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής σας ή την ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του τιμολογίου μέσα από τη σύνδεσή σας στο B2B της Gloria  (όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω) ή έπειτα από επικοινωνία και για οποιαδήποτε άλλη απορία σας στο dias@gloria.gr ή στο τηλέφωνο 2102588027.

 

**Από 1/3/2020 η έκπτωση -4% θα ισχύει ΜΟΝΟ για τον τρόπο πληρωμής μέσω συστήματος ΔΙΑ και όχι με κανονική κατάθεση στους λογαριασμούς της εταιρείας.(Προκαταβολή σε τράπεζα)

***Για τον τρόπο πληρωμής μέσω συστήματος ΔΙΑ (και εφόσον έχετε πίστωση στο λογαριασμό σας, τότε η έκπτωση είναι -3% εξοφλόντας τα παραστατικά με τη ταυτότητα ηλεκτρονικής πληρωμής εντός 35 ημερών ώστε στη συνέχεια να σας κοπούν και τα αντίστοιχα πιστωτικά)